galériával

2020.09.20. 14:00

Új nevet kapott a tiszaderzsi kikötő

Mostantól Kárász Kikötő névre hallgat a Tisza-tó egyik legnépszerűbb kikötője. Szeptember 19-én délután tartották a névadó ünnepséget.

Ujvári László

Fótosné Czeglédi Zsuzsanna polgármester köszöntötte a jelenlévőket. Rámutatott: érezhetően nő az érdeklődés a település iránt, a turizmus megmozdult az elmúlt években. Reményét fejezte ki, hogy a következő években sikerül fejleszteni a tiszaderzsi csónakkikötőt.

 

— Felgyorsult a tó és környezetének fejlődése. Rekordok születtek az elmúlt hónapokban, ennyi pihenő család, kerékpáros és horgász talán soha nem járt még a Tisza-tónál – húzta alá Hubai Imre. — Valóban a térség egyik legszebb kikötője a tiszaderzsi, ez nyújtja talán a legtöbbet egy horgász számára — magyarázta a megyei közgyűlés, valamint a térségi fejlesztési tanács elnöke.

A beszédek után F. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője és Hubai Imre együtt leplezték le a kikötő új névtábláját. Mint elhangzott: egy akciócsoport dolgozik a Kárász Kikötő hosszútávú fejlesztési elképzelésein.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában