vasúti közledekés

2020.10.08. 08:29

A Szolnokot érintő vonalakon késések, járatkimaradások várhatók

Szolnok állomáson kora reggel meghibásodott a biztosítóberendezés – tájékoztatta hírportálunkat a MÁV Zrt.

Debrecen, 2019. június 3. Felszálló utasok. Már a XIX. század óta a hazai vasútforgalomban fontos szerepet játszó Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vonalon ma is jelentõs utas és teherforgalom érinti a debreceni vasútállomást. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Oláh Tibor

A szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán, az állomás egy részén már működik a biztosítóberendezés, viszont a teljes helyreállítás több órát vesz igénybe.

A Szolnok és a főváros közötti fővonalakon 15-30 perces késésekre, járatkimaradásokra kell számítani.

A szolnoki mellékvonalakon is korlátozásokat vezettek be. A Szolnok-Vámosgyörk vonal vonatai csak Újszász és Vámosgyörk, a Szolnok-Szentes közötti vonatok csak Szentes és Szajol között járnak.

A Szolnok-Lakitelek-Kecskemét vonal vonatai Tószegen fordulnak, Szolnok és Tószeg között pótlóbusz közlekedik.

FRISS 10:35

Megjavították a biztosítóberendezést Szolnok állomáson, csütörtök délelőtt fokozatosan áll helyre a menetrend a Szolnok állomást érintő vonalakon. A szolnoki mellékvonalakon 10 órától ismét a teljes útvonalon közlekednek a vonatok, Budapest és Szolnok között a fővonalakon csökkentek a késések.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában