felújítás

2020.10.28. 07:00

Bővítenék is a megújuló vadászházat Mezőtúron

Felújítják a helyi vadászház négy emeleti szobáját. Korábban már megszépült a külső homlokzati rész és a belső, földszinti terek jó része.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

– Ezeket pályázat útján sikerült megvalósítanunk. A munkálatokkal párhuzamosan az önkormányzat az emeleti szobák és fürdőszobák megújítására is forrást különített el – mondta Herczeg Zsolt polgármester.

Hozzátette, ugyanakkor örömteli hír, hogy a közelmúltban egy újabb sikeres pályázatnak köszönhetően négymillió forintot fordíthatnak a szobák további fejlesztésére.

– Klímákat szereltettünk be, és laminált padlót helyeznek el a szakemberek – részletezte, kiemelve, hogy a konyhát ugyancsak szeretnék korszerűsíteni. A távlati terveik között pedig az épület bővítése is szerepel.

– Lehetőség volna rá, hogy további két szobát alakítsunk ki az épületben, bízunk benne, hogy a jövőben ezt is sikerül megvalósítani. Szeretnénk, hogy akár egy vízilabdacsapatot is elszállásolhassunk itt. A bővítéssel ennek már nem lenne akadálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában