Sarló utca

2020.12.17. 19:00

A saras járdára panaszkodnak a szolnokiak

Az elmúlt hetekben több olvasói panasz is érkezett szerkesztőségünkbe azzal kapcsolatban, hogy a Sarló utca egy esősebb napon szinte sártengerré vált.

P. Pusztai Nóra

– November végén még a kiásott gödröket és földkupacokat is kerülgetni kellett. Nem figyeltek arra, hogy járhatóak maradjanak a járdák. Megértem, ha egy építési folyamat földmunkával jár, de itt még most is a sarat kell kerülgetni – kereste fel hírportálunkat az utcában élő Kovács Árpád.

– Ha jól tudom, még a Pozsonyi úti vízvezetéket is ők fúrták át – mondta. Hozzátette: bár úgy látszik, hogy a munkálatok befejeződtek, a járdára rakódott sár megmaradt, ami ebben a nyirkos időben csúszóssá válik.

Mivel az építkezési területet lezáró szalagon a nagy hírközlési vállalat felirata volt, megkerestük a Magyar Telekom Nyrt. illetékeseit.

– Cégünk Szolnok teljes lefedését célzó optikaihálózat-fejlesztésbe kezdett. A jelzett területen november végéig kiépült az alépítmény-hálózat. A kábelbehúzás, szerelés és a decemberre várható műszaki átadás után elérhetővé válik a modern szolgáltatás. Az építést követő helyreállítási utómunkák december első hetének végéig befejeződtek – tájékoztatta lapunkat a távközlési vállalat kommunikációs igazgatósága.

Az esetleges kellemetlenségért a lakók türelmét és elnézését kérik, remélve, hogy a javuló minőség és az újonnan elérhető szolgáltatások kárpótolni fogják a környéken élőket. További munkálatokra jövő márciustól számíthatnak az utcában lakók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában