Jászkunság

2020.12.25. 14:00

Ezekre a cikkekre kattintottak olvasóink a legtöbbször májusban

Két gépkocsi karambolozott egymással Abony és Cegléd között, elhunyt Szendrey Brigitta, a Szolnoki Szigligeti Színház gondnoka, drogkereskedői hálózatot számoltak fel megyénkben – többek között ezek is szerepeltek május legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc/MTI

Közeledik a 2020-as év vége, így összegzésképpen január 1-ig minden nap egy-egy cikkben foglaljuk össze, mely hírekre kattintottak leginkább olvasóink az adott hónapban. Következő cikkünkben május öt legolvasottabb hírével jeletkezünk.

Váratlanul, tragikus hirtelenséggel, életének 50. évében elhunyt Szendrey Brigitta, a Szolnoki Szigligeti Színház gondnoka.

Fotó: Beküldött fotó

Frontálisan ütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi május 19-én, az Abonyi elkerülő úton. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett, egyik a BMW vezetőjét szállította el súlyos sérülésekkel, a másik sofőrt pedig mentőautó vitte, szintén súlyos állapotban a szolnoki kórházba.

Fotó: Donka Ferenc/MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya irányításával 90 rendőr 14 helyszínen végzett összehangolt akciót május 5-én, melyben egy kábítószerrel kereskedő testvérpár és társaik elfogása, majd az általuk elkövetett különböző bűncselekmények bizonyítása volt a cél.

Fotó: Police.hu

A Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai koordinálták azt a rajtaütést május 5-én, amelyben kétszáz rendőr 65 szolgálati gépkocsival és a Terrorelhárítási Központ hat műveleti egységével csapott le egyszerre négy megyében 22 helyszínen.

Fotó: Police.hu

Május 1-től közel 18 ezer fő bevonásával országos vizsgálatsorozat indult hazánk négy orvosokat képző egyeteme – a Semmelweis Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem – és a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában