Gulyás Ferencné szerettei védelme miatt regisztrált a védőoltásra

Gulyás Ferencné, a karcagi Madarász Imre Egyesített Óvoda vezetője is regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra.

Daróczi Erzsébet

Gulyás Ferencné

Fotó: Daróczi Erzsébet

– Szomorúsággal tölt el, ha arra gondolok, hogy az óvodai csoportokat a nevelési év közepén, kényszerűségből ki kellett üríteni. Ezáltal a gyerekekkel és szüleikkel való kapcsolattartás a világhálóra korlátozódott. Szigorú szabályokat kellett meghoznunk annak érdekében, hogy védjük egymást. Nagyon várom már, hogy az életünk visszazökkenjen a megszokott kerékvágásba, az óvodában a szülőkkel együtt szervezhessük a kirándulásokat, míg a családommal ismét járhassak kézilabdameccsekre, baráti összejövetelekre – mondta bizakodva Gulyás Ferencné, a karcagi Madarász Imre Egyesített Óvoda vezetője.

– Elérkeztünk oda, amikor mindenki önkéntesen dönthet a koronavírus elleni vakcina beadatásáról. Én már regisztráltam a védőoltásra, szeretnék ezzel is hozzájárulni a mihamarabbi visszarendeződéshez, és megvédeni a környezetemben élőket: lányomat, aki most kismama, valamint szépkorú édesanyámat.

Gulyás Ferencné
Fotó: Daróczi Erzsébet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában