Törökszentmiklós

2021.01.25. 16:30

Hétszázmillió forintos különbség mutatkozik a költségvetésben

Egyelőre 702 millió forintos különbség mutatkozik a kiadási és a bevételi oldal között Törökszentmiklóson.

Molnár-Révész Erika

A polgármesteri hivatal költségvetése, illetve az önkormányzati tulajdonú Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. szociális és környezetvédelmi feladatai voltak napirenden az idei költségvetést előkészítő tárgyalássorozat heti ülésén, Törökszentmiklóson. Téma volt továbbá az önkormányzat ez évre tervezett beruházási, felújítási, karbantartási terveinek költségtervezete is.

– Jelen pillanatban a költségvetési tervben a kiadási és bevételi oldal között hétszázkétmillió forintos különbség mutatkozik – tájékoztatta a lakosságot közösségi oldalán Markót Imre, Törökszentmiklós polgármestere.

– Így a továbbiakban a kiadási oldalon a tervekben jelentős visszalépésre kényszerülünk. A bevételeink tekintetében megnyugtató, hogy megjelent a huszonötezer főnél nem nagyobb lakosságszámú települések kieső helyi iparűzésiadó-bevételeinek támogatásáról szóló kormányrendelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában