ABONY/CEGLÉD

2021.01.14. 07:00

Kanapét adományoztak a mentőknek

Pető Zsolt abonyi polgármester és Szeles Péter bútoráruház-tulajdonos egy kanapéval ajándékozták meg a Ceglédi Mentőállomás dolgozóit.

Hartai Gergely

Az ülőgarnitúrát Szalisznyó Ferenc, a mentőállomás vezetője (balról a második) vette át Pető Zsolttól (jobb szélen)

Forrás: Abony sajtó

Pető Zsolt abonyi polgármester és Szeles Péter bútoráruház-tulajdonos látogatott a Ceglédi Mentőállomásra a minap. Ottjártukkor egy kanapét adományoztak az állomáson dolgozóknak. Akciójuk hátteréről a polgármesteri hivatalt kérdeztük.

– A jelenlegi járványhelyzetben a mentőszolgálat munkatársaira nagyon sok feladat hárul, megfeszített munkarendben dolgoznak, így rendkívül nagy szükség van rájuk a védekezésben – hangsúlyozta az abonyi önkormányzat sajtóreferense.

Lőrinczy Veronika közölte, Pető Zsolt polgármester az átadón arról beszélt, hogy az önkormányzat eddig is megtett, és ezután is mindent megtesz azért, hogy a védekezésben részt vevőknek valamilyen támogatást nyújtson a mindennapi munkájukhoz.

A Ceglédi Mentőállomáson történt látogatás apropóját az adta, hogy a mentőápolók elhelyezésére szolgáló pihenőhelyiségbe egy kanapé beszerzésében nyújtott segítséget a város. A nemes kezdeményezésben melléjük állt Szeles Péter, a MindigBútor tulajdonosa is.

Az ülőgarnitúrát Szalisznyó Ferenc, a mentőállomás vezetője (balról a második) vette át Pető Zsolttól (jobb szélen)
Fotó: Abony sajtó

– Így a város és a tulajdonos segítségével egy új ülőgarnitúrát kaptak a pihenőhelyiségbe a Ceglédi Mentőszolgálat munkatársai, akik meg is mutatták a mentőállomást. Ugyanakkor az is szóba került, hogy még milyen olyan jellegű segítségre lenne szükségük, amely nem pénzügyi természetű, de a mindennapos munkájukat megkönnyíti. Tárolószekrény beszerzésében, illetve készítésében kérik a segítségünket – idézte fel Lőrinczy Veronika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában