Tájékoztatás

2021.01.29. 11:03

Kinevezésekről döntöttek a szolnoki kórházban

Vezetői kinevezésekről döntöttek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben, melyek januártól léptek hatályba.

Molnár-Révész Erika

0110502,kórház,hetényi,épület,szülészet,kórterem,0429

Fotó: Mészáros János

A Szakmai Vezető Testület javaslatára igazgatók és osztályvezető főorvosok kaptak vezetői megbízatást, közülük többeknek a korábbi megbízott vezetői pozícióját, másoknál pedig a lejáró megbízatást erősítették meg újabb öt évre.

Ápolási igazgató marad Kelemen Éva, a járóbeteg-ellátást pedig igazgatóként továbbra is dr. Mózer Erzsébet vezeti.

Az osztályvezető főorvosi pozíciókról is döntöttek. Az I. belgyógyászatot dr. Pettendi Piroska, a IV. belgyógyászatot dr. Kudrjavcev Anatolij irányítja. Dr. Bakos Noémi a bőrgyógyászat, dr. Morvai János az érsebészet, dr. Retkes Tamás pedig a csecsemő- és gyermekosztály osztályvezetője maradt. A gyermekpszichiátriai gondozót dr. Pesti Zsuzsanna, a higiénés osztályt dr. Homonnai Erika, a központi laboratóriumot dr. Simon Ágnes Ph.D, a központi radiológiát pedig dr. Péter Lívia vezeti.

Dr. Szabó Anikó a patológia, dr. Bíró Margit a pulmonológiai osztály, dr. med.habil Juhász Árpád Ph.D a sebészeti osztály, dr. Bendó Mihály a sürgősségi betegellátó osztály vezetőjeként dolgozik tovább.

Dr. Pap Ádám a szemészeti osztályt, dr. Jakab Tamás a szülészet-nőgyógyászati osztályt, dr. Tóth György Ph.D az urológiát vezeti, dr. Jandácsik Éva pedig az intézeti gyógyszertár munkáját irányítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában