JÁSZKUNSÁG

2021.01.30. 11:30

Mozaikkereső: kisorsoltuk a Toyotákat

Kisorsoltuk azokat a szerencsés játékosokat, akik megnyerték Mozaikkereső játékunk fődíjait. Kiadónk hűséges előfizetői számára indítottuk el idén is a Mozaikkeresőt, melyet ezúttal is hatalmas érdeklődés övezett.

Szoljon.hu

A szelvények valóságos hegye közül húztuk ki nyerteseinket

Forrás: Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly

A nyereményjátékon tizenkilenc megyei napilap olvasói, előfizetői vehettek részt. Csütörtökön már kisorsoltuk a megyei díjakat, a sorsolás pénteken folytatódott, ahol gazdára talált a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi.

Összesen közel százezer levél, egészen pontosan kilencvenhétezer-ötszáznegyvenkilenc játékszelvény érkezett be napilapjainkhoz – a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Vas Népe, a Zalai Hírlap, a Dunaújvárosi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Somogyi Hírlap, a Nógrád Megyei Hírlap, a Petőfi Népe, az Új Néplap, a Békés Megyei Hírlap, a Heves Megyei Hírlap, a 24 óra, a Hajdú-Bihari Napló, a Kelet-Magyarország, az Észak-Magyarország, a Délmagyarország és a Kisalföld szerkesztőségébe.

A szelvények valóságos hegye közül húztuk ki nyerteseinket
Fotó: Penovác Károly / Veszprém Megyei Napló

A játékban csak azok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021. januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat felragasztották a szelvényre, és beküldték azt a megadott címre.

Pénteken kiderült, hogy a Toyota Yaris személygépkocsikat Románovits Gábor (Berzence) és Geda Györgyné (Székesfehérvár) nyerték.

Gratulálunk a szerencsés olvasóknak, és mindenkinek köszönjük, aki velünk játszott!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában