Szabályszegés miatt ideiglenesen bezártak egy megyei konditermet

A rendőrség a védelmi szabályok be nem tartása miatt egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei konditerem 7 napos bezárásáról is döntött kedden.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A kijárási tilalom szabályainak megszegése miatt kedden 320 ember ellen intézkedtek a rendőrök – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Gál Kristóf alezredes elmondta: a november 4-étől hatályos kijárási korlátozás, majd az azt november 11-étől felváltó kijárási tilalom alatt a rendőrök eddig 27 372 szabályszegővel szemben léptek fel.

Kedden egy budapesti belvárosi élelmiszerbolt 14 napos és egy Jász-Nagykun-Szolnok megyében található konditerem 7 napos ideiglenes bezárásáról döntött a rendőrség, ezzel már 117-re nőtt azoknak az üzleteknek, szolgáltatóknak a száma, amelyeknél a rendőrség a védelmi szabályok be nem tartása miatt ilyen korlátozó intézkedést rendelt el – adta hírül az MTI.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában