pályázat

2021.01.26. 16:30

Szolnok Családbarát munkahelyét keresik

A korábbi évekhez hasonlóan, Szolnok önkormányzata idén is meghirdeti a Szolnok Családbarát Munkahelye elnevezésű pályázatot.

Az önkormányzat keresi Szolnok Családbarát munkahelyét. A napokban kiírt pályázat célja, hogy a munkáltatók családbarát cselekvéseinek, szemléletének elismerésén keresztül értéket teremtsenek.

A Szolnok Családbarát Munkahelye díjat azok a munkáltatók kaphatják meg, akik hozzájárulnak a város családbarát szemléletének erősítéséhez és vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik családbarát gyakorlatukat.

A Szolnok Családbarát Munkahelye címmel díszoklevél jár, melyet a polgármester ad át sajtónyilvánosság mellett, a Család Nemzetközi Napja alkalmából szervezett rendezvényen. A cím elnyerése esetén a munkahely jogosulttá válik a cím elnyerésétől számított két éven keresztül a Szolnok Családbarát Munkahelye cím használatára.

Szolnok közgyűlése az adományozásról a tárgyév márciusi munkaterv szerinti ülésén dönt. Az elbírálást követően az eredményről az önkormányzat értesíti a pályázókat.

A pályázattal kapcsolatban bővebb információk a www.info.szolnok.hu weboldalon érhetőek el.

Pályázatok benyújtási határideje 2021. február 15. Jelentkezni a Szolnok Családbarát Munkahelye – Pályázati adatlapon lehet, annak elektronikus és hiánytalan kitöltésével. Az adatlapok itt érhetőek el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában