Gonda István reméli, az oltás után mielőbb utazhat unokáihoz

Gonda István bízik az oltások hatékonyságában.

Rimóczi Ágnes

Gonda István fazekast különdíjjal jutalmazták

Fotó: Mészáros János

Gonda István kicsi unokáit szeretné már látni, ezért bízik abban, ha beoltatja magát, mielőbb utazhat a határokon túlra is.

– Remélem, hogy minél többen döntenek a koronavírus elleni oltás beadatása mellett, és akkor mielőbb feloldódnak a korlátozások és végre utazhatunk is. A lányunk Amerikában él, hét hónapos a legfiatalabb unokánk, nagyon szeretnénk már látni a feleségemmel együtt – sorolta érveit a mezőtúri fazekasmester.

Gonda István
Fotó: Mészáros János

– A fiunk Budapesten él a családjával, náluk is van kisgyermek, velük sem sokat tudunk találkozni. Nagyon hiányoznak már! – tette hozzá Gonda István.

A családja mellett természetesen a szakmabeliekkel is szívesen találkozna már a fazekasmester. Mint elmondta, a bezártságból elég volt, jó lenne már a megszokott találkozókra elmenni és beszélgetni, eszmét cserélni a munkáról.

A mezőtúri fazekasmester feleségével együtt bízik az oltások hatékonyságában, úgy vélik, hogy a vakcinával nemcsak a maguk, hanem a környezetük egészségére is figyelnek.

– Remélem, mielőbb sorra kerülünk mi is – tette hozzá Gonda István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában