Tájékoztatás

2021.03.26. 07:00

Két újabb jelöltet mutatott be a párt Szolnokon

A két képviselőjelölteket a szolnoki Tiszai hajósok terén megtartott sajtótájékoztatón mutatták be.

Czakó Nóra

Balra: Vincze Béla a Mi hazánk szolnoki képviselő jelöltje, jobbra: Dobrán Gyula a Mi Hazánk jászsági képviselő jelöltje

Fotó: Mészáros János

Bemutatta Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. és 2. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjeit a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Pakusza Zoltán. Csütörtökön a szolnoki Tiszai hajósok terén megtartott sajtótájékoztatón a Jászberényben élő Dobrán Gyula, a 2. számú egyéni választókerület, vagyis a jászság jelöltje, és a szolnoki lakhelyű Vincze Béla, az 1. számú egyéni választókerület, vagyis a megyeszékhely és környékének jelöltje beszélt a programjukról.

Ebben kiemelt szerepe van a nemzeti érzelmeknek, a minőségi magyar termékek erősítésének, valamint a multinacionális cégek helyett a kis- és középvállalkozások támogatásának.

Balra: Vincze Béla, a Mi Hazánk szolnoki képviselő jelöltje, jobbra: Dobrán Gyula, a Mi Hazánk jászsági képviselő jelöltje
Fotó: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában