Dányi Tibor Bálint

2021.03.11. 19:55

Kihívásként tekint munkájára a jászszentandrási strand új vezetője

Március 1-jétől már új vezetője van a jászszentandrási strandnak. Dányi Tibor Bálint néhány éve költözött családjával a jászsági településre, fiatalos lendületével pedig szeretné még szebbé tenni a népszerű fürdőt.

Pető Márk

Dányi Tibor minden erejével azon lesz, hogy vezetésével még szebb legyen a jászszentandrási strand

Fotó: Pető Márk

– Zökkenőmentesen vettem át a pozíciót a Termálfürdő és Kemping előző vezetőjétől, rengeteg segítséget kaptam tőle, amit ezúton is köszönök neki – kezdte Dányi Tibor.

A 29 éves ügyvezetőt több szál is köti Jászszentandráshoz, gyerekként sokszor járt a strandon, családjával pedig két éve költözött a településre. Felesége hívta fel a figyelmét a meghirdetett ügyvezetői állásra, ő pedig nem késlekedett és hamar benyújtotta pályázatát.

– Korábban dolgoztam már pályázatíróként és az építőiparban is Németországban, de szerettem volna váltani. Amikor hallottam a megüresedett állásról, azonnal jelentkeztem. Nagy boldogsággal töltött el, hogy engem választottak. Kihívásként tekintek az új munkámra, ami motivál – mondta.

Dányi Tibor a fiatalos lendületet képviseli, úgy gondolja számos lehetőség rejlik a fürdőben, terveit pedig szeretné mihamarabb megvalósítani.

– Célszerű lenne még jobban a külföldiek felé nyitni. A korábbi években rengetegen keresték fel strandunkat, nemcsak hazánkból, hanem más országokból is – leginkább holland és német turisták –, de örülnék, ha a fürdőnk még népszerűbb lenne. A helyi lakosok természetesen idén is igénybe vehetik a korábbi években megszokott kedvezményeket – mondta.

Dányi Tibor minden erejével azon lesz, hogy vezetésével még szebb legyen a jászszentandrási strand
Fotó: Pető Márk

– Számos ötletem, elképzelésem van a strand fejlesztésére, azonban minden a kivitelezési lehetőségektől függ. Örülnék, ha télen is nyitva lehetnénk. Ez folyamatos bevételt jelentene, valamint az itt dolgozó embereknek is tágabb munkát biztosítana – tette hozzá.

Az Andrástermál Kft. ügyvezetője elmondta, hogy jó lenne több programot is szervezni nyáron, azonban a járványhelyzet és a korlátozások miatt lehet, hogy ez nem sikerül.

– Idáig is voltak koncertek, éjszakai fürdőzések és rendezvények a strandon, amiket a továbbiakban is szeretnénk megtartani, viszont a koronavírus miatt nem biztos, hogy idén erre lesz lehetőségünk – tette hozzá Dányi Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában