Galériával

2021.04.23. 12:14

Megszentelték a búzát Szandaszőlősön

A búzaföldet Polcz Zoltán atya szentelte meg.

Mészáros János

A Bereczki Máté Gazdakör szervezésében az idén szűk keretek között rendezték meg a hagyományos búzaszentelést Csatos Gábor vállalkozó földjén. Serfőző Imre a gazdakör elnöke mondott rövid beszédet majd Pócz Zoltán atya megszentelte a búzaföldet. Képünkön Kiss Józsefné, az Agrárkamara megyei alelnöke, Serfőző Imre, a gazdakör elnöke, Pócz Zoltán aty, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc polgármester és Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke (balról-jobbra) a búzaszentelésen.

A Bereczki Máté Gazdakör szervezésében az idén szűk keretek között rendezték meg a hagyományos búzaszentelést Csatos Gábor vállalkozó földjén. Serfőző Imre, a gazdakör elnöke mondott rövid beszédet majd Polcz Zoltán atya megszentelte a búzaföldet.

Képgalériánk a búzaszentelést mutatja be, amelyen Kiss Józsefné, az Agrárkamara megyei alelnöke, Serfőző Imre, a gazdakör elnöke, Polcz Zoltán atya, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc polgármester és Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke vettek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában