Vadaspark-belépővel köszönik meg az egészségügyi szolgálatot

Elsősorban a frontvonalban tevékenykedő, gyermekes, többgyermekes dolgozókhoz kerülnek majd a jegyek.

Mészáros Géza

Dégi Zoltán vezérigazgató (balról) adta át a Nefag Zrt. adományát Piroska Miklós kórház-főigazgatónak (középen) és dr. Kudrjavcev Anatolij orvos-igazgatónak

Fotó: Mészáros János

A megyei önkormányzat koordinálásában mintegy másfél millió forint értékben, ötszáz darab, a Kaán Károly úti Bagolyvár Vadasparkba szóló családi belépőjegyet adományozott az állatkertet fenntartó Nefag Zrt. a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház–Rendelőintézet dolgozói részére.

– Nem lehet eléggé és elégszer megköszönni jelenkorunk világjárványügyi veszélyhelyzetében az egészségügyben dolgozók felelősségteljes, munkafeladatukon túlmutató, áldozatkész szolgálatteljesítését – hangsúlyozta Dégi Zoltán, a Nefag Zrt. vezérigazgatója a Hetényi kórház udvarán szerdán megtartott eseményen. Majd munkatársával, Fehér Sándor termelési és kereskedelmi vezérigazgató-helyettessel közösen átadta Piroska Miklós kórház-főigazgatónak és dr. Kudrjavcev Anatolij orvos-igazgatónak a tisztelet-belépőjegyekről szóló elismervényt. Hozzátéve, napokon belül elérhetővé válik, hogy az állatkertek és vadasparkok kapui újra nyitva lesznek a látogatók előtt.

Dégi Zoltán vezérigazgató (balról) adta át a Nefag Zrt. adományát Piroska Miklós kórház-főigazgatónak (középen) és dr. Kudrjavcev Anatolij orvos-igazgatónak
Fotó: Mészáros János

– Köszönjük a felajánlást – fogadta jólesően a támogatást válaszbeszédében Piroska Miklós. A kórház-főigazgató elmondta, noha a koronavírus-járvány harmadik hullámának platófázisán, vagy talán már azon túl járunk hazánkban, a magyar egészségügyben dolgozók egy jó ideig még vélhetően erőn felül kell, hogy munkálkodjanak.

– A leterheltség még jelentős, s bár vannak biztató tendenciák és csökkenő mutatók, de egyelőre semmilyen területen nem szabad lazítani. Ezúton is kérünk mindenkit, tartsa be az előírt óvintézkedéseket, illetve védje magát, családját és környezetét azáltal, hogy oltakozik. Köszönjük a Nefag Zrt. adományát. A belépők elosztásáról az osztályok illetékesei fognak rendelkezni, így az összes jegy az intézmény dolgozóihoz, elsősorban a frontvonalban tevékenykedő, gyermekes, többgyermekes családokhoz fog kerülni – ígérte Piroska Miklós.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában