nagy viktor

2021.05.26. 11:59

Adománnyal segíti Szolnokot a válogatott vízilabdázó

A kéz-és bőrvédő krémek a szolnoki intézményekbe kerülnek majd.

Czakó Nóra

Fotó: Nagy Balázs

Több mint 2 400 antimikrobiális kéz-és bőrvédő krémet ajánlott fel az Immunetec Proof Kft. a szolnoki önkormányzatnak. A termékeket szerdán a városháza udvarán Szalay Ferenc polgármester és dr. Sebestyén Ildikó jegyző vette át Nagy Viktortól, a cég ügyvezetőjétől.

A krémek a szolnoki intézményekbe kerülnek majd, például óvodákba, bölcsődékbe, a rendőrséghez, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézménye, az NHSZ és a polgármesteri hivatal dolgozóihoz.

Szalay Ferenc elmondta, hogy nem új keletű ez az együttműködés, hiszen óvodákban, bölcsődékben már használják ezeket a termékeket, amelyek nagyon sokat segítettek abban, hogy a gyermekek egészsége biztonságban legyen.

Nagy Viktor világ- és Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázó lett, nemrég pedig Európa-kupa győztes, mégsem felejtette el, hogy szolnoki, és hogy ennek a városnak ő szerves része – hangsúlyozta a polgármester.

A krémek többek között óvodákba, bölcsődékbe kerülnek majd
Fotó: Nagy Balázs

– Nagyon szívesen adtuk ezt az adományt, hiszen szolnoki a cég, és mi is szolnokiak vagyunk – fűzte hozzá Nagy Viktor. – Az elmúlt években nagyon sokat kaptam Szolnoktól mint vízilabdázó, és ezzel az adománnyal szeretnék ebből valamennyit visszaadni a városnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában