Az ügyfélablaknál várják az oltást igénylő lakosokat Jászberényben

Ha valaki nem tud regisztrálni, akkor a hivatal munkatársaihoz fordulhat.

Illés Anita

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Közvetlen segítséget nyújt a koronavírus elleni védőoltásra való személyes regisztrációban a jászberényi polgármesteri hivatal – tette közzé a város honlapján Baloghné dr. Seres Krisztina jegyző. Ha valakinek nem áll rendelkezésére internet vagy digitális eszköz, akkor a hivatal munkatársaihoz fordulhat.

Hétfőnként 8:30-tól 11:30-ig, míg szerdánként 13 és 16 óra között fogadják a koronavírus elleni védőoltást igénylőket a polgármesteri hivatal Táncsics Mihály utca felőli ügyfélablakánál. Ehhez név, életkor, lak-, e-mail-cím, telefon- és tajszám szükséges. Amennyiben a jelentkezőnek nincs e-mail-címe, akkor az adatvédelmi szabályok betartásával a hivatal munkatársai létrehoznak egyet.

A jegyző felhívta az érintettek figyelmét arra, hogy a regisztrációhoz nyújtott segítséggel egyidejűleg adatokat nem kezelnek. Vagyis a létrehozott e-mail-címeket nem állítják be és nem tárolják a hivatal eszközein, így azokhoz hozzáférésük nem lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában