Útinform

2021.05.21. 07:22

Itt lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a pénteken érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál a 92-es km-nél, a 406-os főút csatalakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

A 4-es főúton, Cegléden, a Szent Imre herceg utcai kereszteződésnél a jelzőlámpa detektorát, valamint a járdát állítják helyre. A Béke tér felé útszűkület mellett dolgoznak.

A 4-es főúton, Törökszentmiklós előtt, a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.

A 32-es főúton, Szolnok közelében az M4-es autóúttal kapcsolatos építési munka miatt korlátozásra készüljenek. A 67-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat egy helyben megépített terelőúton vezetik.

A 311-es főúton, Cegléden a Jászberényi úton, a kertészet közelében kerékpárutat építenek. A 33-as km közelében, az M4-es autóút felől érkezők terelőúton juthatnak el a város központja felé.

Lakitelek és Tiszakürt között, az M44-es gyorsforgalmi út építése kapcsán a Tiszakürtre vezető Petőfi utca legelejét lezárták, így Tiszakürt település a 44-es főút felől jelenleg csak a Táncsics Mihály utcán át közelíthető meg.

Az érintett helyszínt térképen is megnézhetik.

Kamionstopok:

A kamiontilalom a pünkösdi hétvégén (május 22-24.) szombaton 22 órától hétfőn 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

Március 1-től a tiltás már a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (Euro 3-as) környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre is vonatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában