webinárium

2021.06.29. 14:58

Álláskeresést tanítottak a siketeknek Szolnokon

A webináriumon jelnyelvi és írótolmácsolással biztosították az akadálymentesítést.

Kovács Berta

Hosszú kényszerszünet után a SINOSZ (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége) megyei szervezeténél is megtartották az első programot, igaz, egyelőre online – tudtuk meg Kissné Borbás Henriett megyei ügyintézőtől.

A „Hogyan boldogulj a munka világában?” című interaktív webináriumon az érdeklődőknek Pintér András, a SINOSZ országos elnökségi tagja tartott előadást az álláskeresés témájában. Elmondta, hogy nagyon fontos az álláskeresésben a jól megírt önéletrajz és motivációs levél, mert első körben ez alapján történik a kiválasztás. Az előadó részletesen ismertette ezeknek a dokumentumoknak a tartalmi és formai követelményeit is.

Az online programunkhoz csatlakozott érdeklődők hasznos, jól érthető előadáson vehettek részt, ahol nagyon sok fontos információval gazdagodtak az álláskeresés témájában. Az előadó a felmerült kérdéseket is szívesen megválaszolta.

A webináriumon jelnyelvi és írótolmácsolással biztosították az akadálymentesítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában