Program

2021.06.19. 14:00

Aratónapot és babfesztivált is rendeznek Jászapátin

A rendezvényt az aktuális járványügyi rendelkezések alapján szervezik meg.

Illés Anita

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Picasa

Hagyományőrző, kulturális, szórakoztató és gasztronómiai programkavalkád várja a látogatókat június 25. és 27. között Jászapátin a Gazda Farmon és a leendő Honvédelmi Sportközpont területén.

Fotó: Beküldött fotó

Pénteken 15 órakor a kéméndi hagyományőrzők viseletkiállításával kezdődik a rendezvény, majd a jászsági pálinkamustrára nevezett nedűket értékeli a zsűri.

Június 26-án rendezik meg a Jászsági Aratónapot és Birka főzőversenyt, melynek egyik leglátványosabb része a kézi aratási szokások bemutatása a város határában. A nap folyamán néptáncegyüttesek előadása, nótaműsor, Apostol, Audioride koncert, interaktív gyerekműsor, díjlovas és fogathajtó bemutató szórakoztatja a közönséget. Charlie élő nagykoncertje 19 órakor kezdődik.

Vasárnap Jász Virtustorna és Babfesztivál zárja a programokban gazdag hétvégét, melyet az utolsó napon helyi fellépők műsora és Cimbaliband koncert színesít. Pócs János országgyűlési képviselő, a jászapáti önkormányzat és a helyi gazdakör az aktuális járványügyi rendelkezések alapján szervezi meg a rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában