útinform

2021.06.07. 09:31

Itt lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a hétfőn érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az Útinform hétfő reggeli összefoglalójában jelzi, hogy a 4-es főúton Cegléd és Abony között az útmenti padkát kaszálják. Reggel fél 8-tól délután fél 3-ig, több szakaszon és mindkét oldalon mozgó terelésre készüljenek!

Szajolnál, a 109-es és a 110-es kilométer között új csomópontot építenek. A Törökszentmiklós felé haladókat az ellenkező oldalra terelték át, ott irányonként egy-egy sáv járható.

A 32-es főúton Szolnok közelében a 68-as kilométernél, az M4-es autóút építési munkáival kapcsolatosan a fél útpályát lezárták. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza. Napközben torlódás várható!

Az érintett helyszínt térképen is megnézhetik.

Kompközlekedés:

A Tisza felső szakaszán a magas vízállás miatt nem jár a Tímár és Zalkod közötti köteles komp. A folyó középső szakaszán Fegyvernek és Nagykörű között, Nagyrév és Tiszabög között, Vezseny és Martfű között továbbra is szünetel az átkelés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában