Galériával

2021.06.28. 14:29

Óriási küzdelemben Jászdózsa erős emberei nyerték meg a virtustornát

Izgalmas próbatételekkel, sok mókával rendezték meg vasárnap délután a Jászsági Virtustornát Jászapátin, a leendő Honvédelmi és Sportközpont területén.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

Buck Viktor csikósbemutatója után tizenegy felnőtt és három gyerekcsapat mutatta meg, hogy milyen az igazi jász virtus. A Jászság sport és ügyességi vetélkedőjére ötfős csapatok jelentkeztek. A párbaj során bebizonyították, hogy ész, erő, kitartás és akarat bizony a kihívások során diadalt arat.

Izzasztó hőségben a torna tizenöt állomásán olyan feladatokat kellett megoldani, mint például lándzsahajítás, lécjárás, zsákban futás, rönkhajítás, sózsák pakolás, talicskával furikázás, tűzrevaló fűrészelés, gáncsos terepjárás vagy épp az ördöglakatolás és terményválogatás.

A furfangos és kalandos feladatok megoldásában a jó csapatszellem és összetartás, erő és logika egyaránt segítette a versenyzőket.

Óriási küzdelemben végül Jászdózsa csapata nyerte meg a Jászsági Virtustornát. Második helyen Újszász párbajozói végeztek, harmadik pedig Tiszasüly csapata lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában