Találkozó

2021.06.23. 18:30

Tehetséggondozóknak szerveztek műhelymunkát Szolnokon

A felhívásra tizenhét tartalmas pályamű érkezett be, melyek mindegyike bemutatásra érdemesnek bizonyult.

Kovács Berta

Tehetséggondozást végző fiatal pedagógusoknak hirdetett pályázatot a Jász-Nagykun-Szolnok Tehetségsegítő Tanács és a Szolnoki Tankerületi Központ, együttműködve a Szolnoki Szakképzési Centrummal. A felhívásra tizenhét tartalmas pályamű érkezett be, melyek mindegyike bemutatásra érdemesnek bizonyult. A szervezők a pedagógusok részére műhelymunkákat szerveztek, hogy megismerhessék egymás munkáját, módszerét, jót gyakorlatát.

Az első találkozót szerdán tartották a tiszaligeti Campuson. A rendezvényen a Tehetségsegítő Tanács elnöke, dr. Kállai Mária köszöntötte a résztvevőket, majd a pályamunkák értékelése és az oklevelek átadását követően két pályázót mutatkozott be.

Bodonyi Ákos a Szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola testnevelő tanára a röplabda tehetségek kibontakoztatásában ért el szép eredményeket. Vatai Soma pedig a Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Két Tanítási Nyelvű Technikum tanáraként általános tehetséggondozást végez, hangsúlyt helyezve a rejtett, sokszor alulteljesítő tehetségek felfedezésére és kibontakoztatására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában