Szolnok

2021.06.18. 14:06

Több mint félmillió forintos adományt kapott a Hetényi Géza Kórház

Több mint félmillió forint értékű orvosdiagnosztikai eszközt adtak át a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetének.

Mészáros Géza

Fotó: Nagy Balázs

A Szolnok-Tisza Rotary Club újabb nemes gesztussal, követendő jó példával hirdette az „öngazdálkodó” magánszemélyek, civil szervezetek, az „alulról szervezett” kezdeményezések hasznos társadalmi szerepvállalását. A Szolnoki Tisza RC ezúttal a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetének segített.

Tárnai Csaba, a szolnoki szervezet elnöke, valamint dr. Hoksári László és Sándor Iván klubtagok pénteken egy több mint félmillió forint értékű orvosdiagnosztikai eszközt, fontos tartozékaival együtt egy mobil EKG-gépet adott át Piroska Miklósnak, a Hetényi kórház főigazgatójának, valamint dr. Mózer Erzsébetnek, a rendelőintézet vezető főorvosának.

– Napjainkban, az ismert világjárványok korában még különösebben fontos a társadalmi szerepvállalás. A Szolnok-Tisza RC részéről nem volt kérdéses az újabb segítő program elindítása, amelyhez a magyarországi Rotary mozgalom is pályázati támogatás által tudott hozzájárulni – hangsúlyozta dr. Hoksári László.

Fotó: Nagy Balázs

A kórház-rendelőintézet elöljárói pedig, megköszönve az értékes adományt, jelezték, minden támogatás hasznos a magyar egészségügynek, főleg a „Covid időszakban” kiemelt szerepet ellátó intézmény esetében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában