előadás

2021.06.28. 18:51

Újabb előadást tartott a Fegyverneki Színkör

Ingyenes előadással várták a nézőket vasárnap.

Molnár-Révész Erika

Az előadás díszleteit már pakolják a művelődési házban

Fotó: Nagy Balázs

Vasárnap délután mutatták be a Fegyverneki Színkör Gál Róbert: Te rongyos élet című zenés darabját a közönségnek, Mondok Yvette énekművész főszereplésével.

A nyolcszereplős darabot Kovács Szilvia rendezte, a Kálmán Imre zeneszerző életéről szóló előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz volt kötve.

– Nagyon vártuk már a bemutatót, körülbelül egy hónapja próbálunk, délutánonként heti egy-két alkalommal, hiszen amatőr társulatként mindenkinek megvan a saját munkája. A Te rongyos élet az első zenés darabunk, így most különös hangsúlyt fektettünk a hangtechnikára is. Bízom benne, hogy elnyerte a közönség tetszését az előadás – mondta Molnár Barna, a színkör tagja.

Az öt éve alapított Fegyverneki Színkörnek nem ez az első darabja, 2018-ban a Leszállás Párizsban című Marc Camoletti-darabbal, egy évvel később a Hatan pizsamában című kétrészes vígjátékkal, tavaly pedig a Bohózat egy párizsi szállodában című előadással örvendeztették meg a közönséget.

Az előadás díszleteit már pakolják a művelődési házban
Fotó: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában