Szavazási eredmény

2021.06.21. 11:00

Válaszadóink többsége nagyon érzékeny a frontokra

Előző heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóinkra hogyan hatnak a frontok.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

A gyorsan változó időjárás komoly kihatással lehet az emberek közérzetére, van, aki nagyon megszenvedi, valakit azonban egyáltalán nem befolyásol. A frontérzékenység egyénenként különböző formákban jelentkezhet. A nyáron tapasztalható nagy napi hőingás több panaszt is okozhat, hiszen ilyenkor az éjszaka során jobban lehűl a levegő, az erős nappali felmelegedés pedig az érzékenyek körében akár a melegfrontra jellemző tünetekkel is járhat, migrén, fejfájás, illetve vérnyomásproblémák is felléphetnek. Előző heti szavazásunkban annak próbáltunk utánajárni, olvasóink mennyire szenvednek ettől.

A válaszadók 39 százaléka frontérzékeny, olyannyira, hogy az egész napját is tönkreteheti mindez. 26 százalék ennek ellenkezőjéről számol be, ők ugyanis nem tapasztalják magukon a frontérzékenység jeleit. 25 százalék általában egy kisebb fejfájással megússza az egészet. A fennmaradó 10 százalékot nem foglalkoztatja ez a kérdés.

[eweb-voting id="3593159"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában