Elismerés

2021.07.02. 07:00

Gimnazistákat jutalmaztak az öregdiákok Karcagon

A Karcagi Öregdiákok Baráti Köre hozzájárult a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium diákjainak jutalmazásához.

Daróczi Erzsébet

Az öregdiákok díjait a tanévzárón Kisari Katalin igazgatóhelyettes adta át

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Daróczi Erzsébet

A karcagi gimnázium öregdiákjai 2012 októberében az „emberségből példát” adó, városszerte népszerű B. Major László matematikatanár emléktábláját avatták az iskolában. A 2013-as tanévtől a legjobb matematikusokat díjazzák az öregdiákok. A B. Major László emlékére alapított díjat idén Gulybán Dániel (11. c) és Kecskés Redmond (9. c) osztályos tanulók kapták.

A szervezet által ‘56-os témában kiírt pályázatra beérkezett dolgozata alapján Csontos Gergő (10. c) osztályos tanuló is díjat kapott a tanévzárón, aki egy videópályázaton is sikert ért el. Azért is átvehette az elismerést, valamint Fodor Ivett (11. a) osztályos tanuló alkotását is díjazták az öregdiákok.

A Csokonai karcagi kapcsolatáról kiírt pályázatra érkezett hat munkából pénzjutalomban részesült Kovács Zoltán (9. c), Horváth Anna Lili és Koczka Renáta (10. b.), valamint Horváth Beatrix és Fodor Dóra (10. b).

Az öregdiákok díjait a tanévzárón Kisari Katalin igazgatóhelyettes adta át
Fotó: Daróczi Erzsébet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában