ingatlanajánló

2021.08.28. 19:58

Szánkózzon a tetőn, avagy egy izgalmas ház Tiszafüredről!

A 75 nm-es ingatlant kívül-belül nagyon szeretjük. A szánkózásra való felhívást pedig kérjük, senki ne vegye komolyan. Vagy csak statikussal történő egyeztetés után, saját felelősségére… És most jöjjön egy különleges házikó!

Szoljon.hu

 

“Különleges ajánlat!!! Kitűnő állapotban lévő, egyedi kialakítású, téglafallal körülvett könnyűszerkezetes, nappali+2 szobás, 75 m2 hasznos alapterületű, 2005-ben épült, klimatizált, teljes közművesített, összkomfortos lakóház eladó, Tiszafüred csendes, aszfaltos utcájában, a Tiszához közel!!! A lakótér két kényelmes hálószobát, egy beépített konyhát, étkező-nappalit, tusolós fürdőszobát, külön helyiségben lévő WC-t foglal magába. A vizesblokk fölött egy kis galéria is kialakításra került, melyre a nappali mellett épített faszerkezetű lépcsőn juthatunk fel. Az épületbe egy kellemes, nyitott, faparkettával burkolt teraszon át juthatunk be, ahol a nagy közösségi tér nagy üvegfelületeket tartalmazó üvegezett oldalfalakon kapja a fényt. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

A hét hirdetése: agglegény lakás keresi új tulajdonosát Szolnok Belvárosában!

“Szolnok abszolút belvárosában, a Baross utcában, téglaépítésű polgári társasházban eladó egy tehermentes, 69 m2-es, 2 szobás lakás. A lakás mind elhelyezkedésében mind belső elrendezésében kiválóan alkalmas egyedülálló személy részére. A belvárosi szórakozóhelyek, színház, éttermek, posta, bankok, SZTK néhány percnyi sétára vannak a lakástól, illetve tömegközlekedéssel bármi könnyedén elérhető. A kisebb szobát (21 nm) galéria és gardrób teszi extravagánssá , kihasználva ezzel a polgári lakás belmagasságának minden előnyét. Az ingatlanhoz tartozik egy 31 m2-es nappali és egy tágas konyha, amely helyet adhat kisebb-nagyobb baráti összejöveteleknek. A fürdőszoba elkülönül a wc-től, és egy beépített szekrénysorral ellátott előszoba tartozik még a lakáshoz. A szobák parkettásak, a többi helyiségben járólap van. A fűtést gázkonvektor biztosítja. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában