zarándokút / Galériával

2021.09.17. 13:02

Ezerháromszáz kilométert gyalogolt a szolnoki fiatalember

Úti beszámolót tartott a szolnoki Novák Zsombor Péter a közelmúltban gyalogosan megtett, mintegy 1300 kilométeres zarándokútjáról a Széchenyi Parkerdő és Ökoturisztikai Központ egyik pavilonjában a minap.

Kiss János

20210916 Szolnok A szolnoki Novák Zsombor Péter szerdán útibeszámolót tartott a Nefag Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő egy pavilonjában a közelmúltban gyalogosan megtett, mintegy 1300 km-es zarándokútjáról. A huszonnyolc esztendős fiatalember Együtt a szorongás ellen mottóval június 1-jén vándorútra indult Berlinből, azzal a céllal, hogy szülővárosába, Szolnokra, onnan pedig felmenői otthonába, Tiszapüspökibe gyalogoljon haza. Zarándoklatát a szorongással és hangulatzavarral küzdő embertársai javára ajánlotta, útibeszámolóján pedig megtapasztalt élményeiről, érzéseiről beszélt. A képen Novák Péter Zsombor látható. Fotó: Kiss János ÚN

Fotó: Kiss János

A huszonnyolc esztendős fiatalember „Együtt a szorongás ellen” mottóval indult június 1-jén vándorútra Berlinből azzal a céllal, hogy szülővárosába, Szolnokra, onnan pedig felmenői otthonába, Tiszapüspökibe gyalogoljon „haza”.

Zarándoklatát a szorongással és hangulatzavarral küzdő embertársai javára ajánlotta, úti beszámolóján pedig megtapasztalt élményeiről, érzéseiről beszélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában