Galériával

2021.09.20. 12:55

Díjátadó gálával ünnepelt a jubiláló Jászsági Menedzser Klub

Huszonöt éve alakult az egyesület.

Illés Anita

A Jászsági Menedzser Klub Egyesület díjátadó ünnepi esttel emlékezett megalapításának huszonötödik évfordulójára szombaton Jászberényben, a Szikra Galériában.

A baráti találkozón Hortiné dr. Bathó Edit, a Jász Múzeum igazgatója, az est háziasszonya köszöntötte a közösség tagjait és a meghívott vendégeket. Dr. Rédei István az egyesület elnöke a megnyitón elmondta, hogy a rendezvényt megelőző tisztújító közgyűlésen újraválasztották az elnökséget, így a tagság bizalmából folyathatják a munkát.

Hozzátette: a klub célja a jövőben is az, hogy a Jászság gazdasági, társadalmi fejlődését egymással összhangban segítse. Budai Lóránt polgármester a tradíció, az innováció és a motiváció gondolatainak jegyében köszöntötte a jubiláló egyesületet, majd gratulált sikereikhez.

A klubesten, immár harmadik alkalommal adták át a Honoris Maximus kitüntető érmet a legnagyobb tisztelet és megbecsülés kifejezésére. Ebben az évben Sas István, az egyesület titkára kapta az elismerést a város és a Jászság kulturális életében, valamint a Jászsági Menedzser Klub Egyesületben végzett értékőrző és értékteremtő munkájáért.

Nyolcadik alkalommal adományozták oda a Főnix Díjat, mellyel idén Konkoly Szabolcs, a Konkoly Electro Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatójának cégépítésben elért eredményeit, társadalmi szerepvállalását ismerték el. A díjjal együtt megkapta a Jászság Mendezsere címet is.

A díjazottak munkásságát Pócs János a térség országgyűlési képviselője is méltatta és köszönetet mondott a jászsági gazdasági egységeknek az elért eredményekért. Az estet Sas Dániel zongoraművész zongorajátéka gazdagította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában