Galériával

2021.09.27. 11:30

Egy év szünet után tért vissza a kunhegyesi Mihály-napi Sokadalom

Élettel telt meg a nagykun kisváros főtere és környéke szeptember 25-én, a koronavírus-járvány indokolta tavalyi kényszerszünet után hétvégén visszatért a Mihály-napi Sokadalom.

Ujvári László

Közel harminc főzőcsapat szállta meg a központi parkot és a városi művelődési központ udvarát, a helyiek mellett érkeztek a környező településekről, például Abádszalókról, de Budapestről, Szolnokról és Debrecenből is. Különleges ízekkel próbálták lenyűgözni a Magyar Televízió séfje, Rácz Lajos által vezetett zsűrit.

Napközben színpadi műsorok, művészeti csoportok bemutatói, háziasszony verseny, térzene, kirakodóvásár, előadások és koncertek várták a kilátogatókat. Természetesen a gyermekekre is gondoltak a szervezők, népszerű volt a népi játszóház és a kézműves foglalkozások. A nap csúcspontja a P. Mobil koncertje volt a Kálvin utcai színpadon, a fesztivált tűzijáték zárta.

Délután az Ilosvai Varga István Városi Művelődési Központban nyílt meg Halmi Zsolt képzőművész kiállítása, a tárlat október 16-ig látogatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában