útinform

2021.09.09. 08:18

Ezeken a helyeken számíthatunk közúti munkálatokra a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton

- Cegléd és Abony között, több helyen is kátyúznak. 8.00 órától délután fél 3-ig félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra készüljenek!

- Szolnok elkerülő szakaszán, a 93-as km közelében, a vasúti felüljárón aszfaltoznak, a fél útpályát lezárták. Jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

- Szajolnál, a 109-es és a 110-es km között új csomópontot építenek. A Törökszentmiklós felé haladókat az ellenkező oldalra terelték át, ott irányonként egy-egy sáv járható.

- Debrecen és Bocskaikert között több szakaszon burkolatjavítást végeznek. 8.00 órától 17.00 óráig a fél útpályát lezárják.

A 311-es főúton Cegléd belterületén, a 33-as km-nél burkolati jeleket festenek fel. 9.00 órától 15.00 óráig mindkét irányban útszűkületre készüljenek!

A 441-es főúton Cegléd és Nagykőrös között, több szakaszon útjeleket festenek fel. 9.00 órától 15.00 óráig mindkét irányban útszűkületre készüljenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában