Útinform

2021.09.12. 08:00

Ezeken a helyeken számíthatunk közúti munkálatokra a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál a 92-es km-nél, a 406-os főút csatalakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

Az M44-es autóutat Tiszakürt és Kunszentmárton között lezárták, mert a 44-es főúti Tiszakürt csomópontban építési munkákat végeznek. A forgalmat a 442-es főút – 44-es főút útvonalra terelik, Cserkeszőlőn keresztül. (40-49 km)

A 4-es főúton,

 • Cegléd és Abony között javítják a burkolatot. A 72-es és a 80-as km között hétköznapokon mozgó terelés mellett dolgoznak és jelzőőrök segítik a közlekedést.
 • Abony és Szolnok között, a 94-es km-nél, a Záhonyi felüljárón burkolatjavítási munkákat végeznek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A gyakori torlódás miatt érdemes 5-10 perces menetidő növekedéssel számolni.
 • Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt a Törökszentmiklós felé tartó oldalt rövid szakaszon lezárták, a forgalmat a szembejövők oldalára terelik, ahol irányonként egy-egy sávon haladnak a járművek.
 • a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
 • Törökszentmiklósnál, a 4-es és a 46-os főúti csomópont valamint a Tiszapüspök csomópont közötti szakaszt építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóúti szakaszra terelik át. (114-es km)
 • A 32-es főúton, Jászberény közelében a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

  A 311-es főúton, Cegléden,a Jászberényi úton, a kertészet közelében kerékpárutat építenek. A 33-as km közelében, az M4-es autóút felől érkezők terelőúton juthatnak el a városközpont felé.

  Jászladány és Tiszasüly közötti úton a 12-es és a 13-as km között a fél útpályát lezárták. (3226-os jelű út)

  Az érintett helyszíneket térképen is megnézhetik.

  Kamionstop:

  A kamiontilalom ezen a hétvégén (szeptember 11-12.) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

  Fontos változás, hogy szeptember 1-ét követően az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig már nem szabad elmenni, mert a kedvezmény csak július és augusztus hónapra vonatkozott!

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában