útinform

2021.09.28. 08:18

Ezeken a helyeken számíthatunk közúti munkálatokra a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Az Útinform információi szerint az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál a 92-es km-nél, a 406-os főút csatlakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

Tiszakürtnél már megnyitották az M44-es autóút új, 36-os jelű csomópontját, így ismét használható a Tiszakürt és Kunszentmárton közötti szakasz. Az autóút 3 km-es új szakasszal bővült.

A 32-es főúton, Jászberény közelében a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 311-es főúton, Cegléden, a Jászberényi úton, a kertészet közelében kerékpárutat építenek. A 33-as km közelében, az M4-es autóút felől érkezők terelőúton juthatnak el a városközpont felé.

Alsóbbrendű utak:

A Jászladány és Tiszasüly közötti úton a 12-es és a 13-as km között a fél útpályát lezárták.

Kompközlekedés:

A Tiszán, Vezseny és Tiszaföldvár között újra jár a komp. Reggel 6-tól este 6-ig viszik át a járműveket.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén (október 2-3.) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában