galériával

2021.09.23. 17:00

Négy napig tanulhattak a biztonságos közlekedésről a gyerekek

Szolnok adott otthont szeptember 20. és szeptember 24. között a „Road Safety – a biztonság az első” néven indított országjáró közlekedésbiztonsági oktatási programsorozatnak, amelyet első és második osztályos tanulóknak szervezett a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt.

K. J.

20210923 Szolnok Szolnok ad otthont szeptember 20. és szeptember 24. között a „Road Safety – a biztonság az első” néven indított országjáró közlekedésbiztonsági oktatási programsorozatnak, amelyet első és második osztályos tanulóknak szervez a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. A HUMDA kiemelt küldetése, hogy támogassa a gyermekek biztonságos közlekedésre való nevelését. A korosztályi jellemzőknek megfelelő tanterv kidolgozása és annak használata a közlekedési balesetek megelőzése és elkerülése érdekében hasznos. A HUMDA a Magyar Autó-Motorsport Stratégiában megjelölt irányvonalak mentén létrehozta a „Road Safety – a biztonság az első” elnevezésű országjáró közlekedésbiztonsági edukációs projektjét, amely általános iskolák első és második osztályos tanulóit szólítja meg. A közlekedési ismeretek átadásában kiemelkedően jártas szakemberek tartanak foglalkozásokat a HUMDA kitelepülésein, ahova tanórai keretek között látogathatnak el az iskolások. A szolnoki Auchan áruház parkolójában (5000 Szolnok, Felső Szandai rét 1.) a helyi fiatalságot megmozgató interaktív oktatási, fejlesztési program túlmutat a tanítás hagyományos keretein. Fotó: Kiss János ÚN

Fotó: Kiss János

A HUMDA kiemelt küldetése, hogy támogassa a gyermekek biztonságos közlekedésre való nevelését. A korosztályi jellemzőknek megfelelő tanterv kidolgozása és annak használata a közlekedési balesetek megelőzése és elkerülése érdekében hasznos.

A HUMDA a Magyar Autó-Motorsport Stratégiában megjelölt irányvonalak mentén létrehozta a „Road Safety – a biztonság az első” elnevezésű országjáró közlekedésbiztonsági edukációs projektjét, amely általános iskolák első és második osztályos tanulóit szólítja meg.

A közlekedési ismeretek átadásában kiemelkedően jártas szakemberek tartanak foglalkozásokat a HUMDA kitelepülésein, ahova tanórai keretek között látogathatnak el az iskolások. A szolnoki Auchan áruház parkolójában a helyi fiatalságot megmozgató interaktív oktatási, fejlesztési program túlmutat a tanítás hagyományos keretein.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában