átadták az üzemcsarnokot

2021.09.24. 17:25

Szolnoki telephellyel bővült a lemezmegmunkáló cég

A Ferzol Kft. ünnepélyes projektzáró rendezvényén Rákossy Balázs, az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár gratulált az átadáshoz.

– Magyarország kormánya a kezdetektől elkötelezett a gazdaság fejlesztése, versenyképességének emelése mellett, hosszú távon csak a versenyképes gazdaságra támaszkodva lehet sikeres országot építeni – közölte az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár pénteken, a tápiószőlősi székhelyű Ferzol Lemezmegmunkáló Kft. új szolnoki telephelyén.

Rákossy Balázs a Beszállítói képességek fejlesztése a Ferzol Kft.-nél című projekt ünnepélyes projektzáró rendezvényén, egyben a magyar tulajdonú cég harminc éves fennállásának jubileumi évfordulóján gratulált a kft. új, Jász-Nagykun-Szolnok megyei üzemcsarnokának átadásához – adta hírül az MTI.

– A mintegy kétmilliárd forintos fejlesztéshez Magyarország kormánya a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) mintegy egymilliárd forint támogatást nyújtott – jegyezte meg Rákossy Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában