Pályakarbantartás

2021.09.27. 13:00

Változik a menetrend a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Szoljon.hu

Debrecen, 2019. június 3. Felszálló utasok. Már a XIX. század óta a hazai vasútforgalomban fontos szerepet játszó Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vonalon ma is jelentõs utas és teherforgalom érinti a debreceni vasútállomást. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Oláh Tibor

A Budapest–Újszász–Szolnok vonalon október 1-jétől 22-ig, 24-től 31-ig, november 2-tól 26-ig és 29-től december 11-ig a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között végzett pályakarbantartás miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek – tájékoztatta hírportálunkat a MÁV Zrt.

A Keleti pályaudvarról 23:44-kor, és 0:44-kor Szolnokra, továbbá a Szolnokról 21:14-kor, 21:24-kor és 22:19-kor a Keleti pályaudvarra induló S60-as vonatok utasinak a Keleti és Kőbánya felső között pótlóbuszokkal kell utazniuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában