Vasúti közlekedés

2021.10.24. 13:00

Ceglédet és Szolnokot is érintik a pályafelújítás miatti változások

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Szoljon.hu

Debrecen, 2019. június 3. Felszálló utasok. Már a XIX. század óta a hazai vasútforgalomban fontos szerepet játszó Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vonalon ma is jelentõs utas és teherforgalom érinti a debreceni vasútállomást. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Oláh Tibor

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon október 30-ig Üllő és Monor között dolgoznak a pálya átépítésén – tájékoztatta hírportálunkat a MÁV Zrt. Az elővárosi és a távolsági vonatok menetrendje jelentősen módosult a ceglédi, a debreceni, a szegedi és a lajosmizsei vonalakon.

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon Vecsés és Monor között november 2-tól 26-ig az éjszakai órákban pályafelújításokat végeznek. Emiatt a Nyugati pályaudvarról Szolnokra 23:43-kor és 0:43-kor induló S50-es számú vonat helyett Pestszentlőrinc és Pilis, a Szolnokról a Nyugati pályaudvarra 22:25-kor induló S50-es vonat helyett Pilis és Pestszentlőrinc között pótlóbuszok közlekednek bizonyos, a hirdetményben megjelölt napokon.

Kőbánya-Kispest és Pestszentlőrinc közötti pályakarbantartás miatt november 12-től 14-ig további változások lesznek:

 • November 13-tól 14-ig, a Z50-es zónázó vonatok a Nyugati pályaudvar és Monor között nem közlekednek, helyettük a Nyugati pályaudvar és Cegléd között mindenhol megálló S50-es személyvonatokkal utazhatnak.
 • A Nyíregyházáról a Nyugati pályaudvarra 18:45-kor induló 6133-as számú személyvonat november 12-én, 13-án és 14-én Ceglédről korábban, 21:46-kor indul.
 • November 13-án és 14-én a 6160-as számú vonat a Nyugati pályaudvarról korábban 4:38-kor indul, Monorig minden állomáson és megállóhelyen megáll. Monor és Nyíregyháza között változatlan menetrendben közlekedik.
 • A 7028-as számú vonat november 12-én, 13-án és 14-én Budapest-Nyugati pályaudvar és Cegléd között korábban közlekedik. A Nyugati pályaudvarról 21:58-kor indul, Ceglédre 23:09-kor érkezik meg. Cegléd–Kecskemét között menetrendje változatlan.
 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában