verseny

2021.10.18. 07:38

Több mint tizenkét kilós ponty is horogra akadt Fegyverneken

A hetvenkét órás versenyen húsz csapat vett részt, az ország több pontjáról.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

Véget ért az I. Alsóréti Holt-Tisza Pontyfogó Kupa Fegyverneken, a hetvenkét órás versenyen húsz csapat vett részt, az ország több pontjáról. A holtág halászati hasznosítója, az önkormányzat Mezőgazdasági, Városüzemeltetési és Fejlesztési Intézménye hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a versenyt a holtág négyes szakaszán.

Összetett végeredményben az első helyen a Knapp Péter és Igrinyi Gyula alkotta 50-50 Team végzett, második helyezett a KHE Team, vagyis Gecser Gergő és Márton Zsolt lett, harmadikként pedig a Pajti Carp Team, Kindert Dániel, Miklósi Róbert illetve Olasz Bálint csapata végzett.

Az „A” szektorban Hegedűs Zoltán, ifj. Hegedűs Zoltán és Tóth István, azaz a Hege-Tóth Team lett, a B” szektor legjobbjai Ollé László, Pásztor János és Leblanc Tamás NemGagyi Teamje.

A legnagyobb hal az 50-50 Team horgára akadt, ami egy tizenkét kilogramm harmincöt dekagrammos pontyot jelentett, és ez a csapat fogta ki a leghamarabb az első, tíz kilogramm feletti pontyot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában