útinform

2021.10.11. 07:59

Ezeken a helyeken számíthatunk közúti munkálatokra a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a hétfőn érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Az Útinform hétfő reggeli tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál, a 92-es km-nél, a 406-os főút csatlakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

A 4-es főúton,

 • Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt a Törökszentmiklós felé tartó oldalt egy rövid szakaszon lezárták, a forgalmat a szembejövők oldalára terelik, ahol irányonként egy-egy sávon haladnak a járművek, a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
 • Törökszentmiklósnál, a 4-es és a 46-os főúti csomópont, valamint a Tiszapüspöki csomópont közötti szakaszt építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóúti szakaszra terelik át.
 • A 32-es főúton, Jászberény közelében, a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

  Kunhegyesnél, a 34-es főutat keresztező, a Kunmadarasi úton lévő vasúti átjárót javítják. Reggel 7-től este 6-ig a fél útpályát lezárják.

  A 311-es főúton,

 • a Cegléd és Tápiószőlős közötti útszakaszon, a 28-as km-nél gázvezetéket kötnek be egy ingatlanhoz. Útszűkület mellett dolgoznak.
 • Cegléden, a Jászberényi úton, a kertészet közelében kerékpárutat építenek. A 33-as km közelében, az M4-es autóút felől érkezők terelőúton juthatnak el a városközpont felé.
 • Az érintett helyszíneket térképen is megnézhetik.

  Kamionstop

  A kamiontilalom ezen a hétvégén (október 16-17.) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

  Fontos változás, hogy szeptember 1-ét követően az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig már nem szabad elmenni, mert a kedvezmény csak július és augusztus hónapra vonatkozott!

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában