Jászkunság

2021.10.25. 11:30

Ezekre a cikkekre kattintottak olvasóink a legtöbbet az elmúlt héten

Három autó karambolozott a 442-es főúton, cannabisültetvényt találtak egy szolnoki férfi házánál, hétfőtől ismét látogatási tilalom lépett életbe a Hetényi Géza Kórházban – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Három autó karambolozott a 442-es főúton, Rákóczifalvánál

Három személyautó karambolozott, eddig tisztázatlan okok miatt, a 442-es főúton, Rákóczifalva és Rákócziújfalu között csütörtök délután. A balesetben három ember könnyű sérülést szenvedett. Az érintett útszakaszon a helyszínelés időtartamára félpályás útlezárás volt érvényben.

Fotó: Donka Ferenc

2. Cannabisültetvényt találtak egy szolnoki férfi házánál

A Szolnoki Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 44 éves szolnoki lakos ellen. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szolnoki ingatlanának területén egy fóliasátorban cannabis növényt termesztett. A gyanúsított beismerte tettét, azt azonban tagadta, hogy értékesítés céljából nevelte volna a növényeket.

Fotó: police.hu

3. Elővigyázatosságból lehet csak hátul bemenni a Hetényi Géza Kórházba

Több szolnoki olvasónk is felkereste hírportálunkat azzal az észrevétellel, hogy a Hetényi Géza megyei kórházban csak a hátsó bejáraton, vagyis a hétemeletes épületnél lehet bemenni az intézménybe. Cikkünkben utánajártunk a változtatás okainak.

4. Féltékenységében piszkavassal verte meg élettársát egy tiszaföldvári férfi

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emeltek vádat az ellen a tiszaföldvári férfi ellen, aki féltékenységében egy piszkavassal, majd a kályha mellől felkapott fahasábbal verte meg élettársát.

5. Hétfőtől ismét látogatási tilalom lépett életbe a Hetényi Géza Kórházban

Október 25-én hétfőn reggel 8 órától a szolnoki Hetényi Géza-Kórház-Rendelőintézet valamennyi osztályára vonatkozóan ismét látogatási tilalmat vezettek be. A törvényileg előírt kapcsolattartási lehetőségeket azonban továbbra is biztosítják az intézetben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában