megfulladt

2021.10.11. 19:58

Füstmérgezés Jászapátin: kollégái találtak rá a 25 éves férfira

Munkatársainak gyanús lett, hogy nem ment be dolgozni a fiatal. Sajnos már későn találtak rá.

Szoljon.hu

Itt történt a tragédia

Forrás: TV2 Tények

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, hétfő délelőtt füstmérgezésben meghalt egy ember Jászapátin. Mint kiderült, egy 25 éves férfi lett a kályhából visszaáramló füst áldozata.

A férfira a munkatársai találtak rá a családi házban. A kollégáknak az lett gyanús, hogy a fiatal nem ment be dolgozni – számolt be róla a TV2 Tények hétfői riportjában. Az elhunyt férfi édesapja nyilatkozott a tévének, elmondta, fia kollégái hívták fel telefonon, hogy Dániel nem ment be dolgozni. A munkatársak kimentek a házhoz, füst szagot éreztek, így betörték az ajtó ablakát, hogy bejussanak. Ezután hívták vissza az édesapát a tragikus hírrel, hogy fia már nem él.

Az apa azt mondta, nem érti, hogyan történhetett a szörnyűség, a fia nem először gyújtott be ebbe a kályhába. Mint kiderült, a hálószobában lévő cserépkályhába áramlott vissza a füst, amitől a fiatal férfi megfulladt.

Ebbe a kályhába gyújtott be a férfi
Fotó: TV2 Tények

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában