előrejelzés

2021.10.07. 09:00

Ilyen időjárásra számíthatunk csütörtökön a Jászkunságban

Sokfelé számíthatunk kiadós esőre.

Szoljon.hu

A köpönyeg.hu tájékoztatása szerint csütörtökön az ország nagy részén borult lesz az ég, és sokfelé számíthatunk kiadós esőzésre, néhol akár 30 milliméternyi eső is lehet. Többfelé lesz élénk az ÉK-i szél. 10-19 fok közötti értékeket mérhetünk mindössze.

A portál azt írja, a mai napon kettősfronti hatás érvényesül. A változékony időjárás különösen a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőket viselheti meg, de mindenki számára megterhelő lehet. A légköri változásokra érzékenyeknél jelentkezhet fejfájás, vérnyomás-ingadozás, teljesítőképesség-csökkenés, koncentrálási nehézség és ingerlékenység, ami a balesetveszélyt jelentősen megnöveli.

Az arra érzékenyeknél migrén is felléphet, valamint a krónikus betegségben szenvedők panaszai is felerősödnek. A lehűlés miatt ízületi panaszok jelentkezhetnek, a korábbi műtétek és törések helyei fájdalmasak lehetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában