Útinform

2021.10.17. 08:00

Mutatjuk, hogy a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Az Útinform szombat reggeli tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál a 92-es km-nél, a 406-os főút csatlakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

A 4-es főúton,

  • Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt a Törökszentmiklós felé tartó oldalt rövid szakaszon lezárták, a forgalmat a szembejövők oldalára terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon haladnak a járművek, a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
  • Törökszentmiklósnál, a 4-es és a 46-os főúti csomópont valamint a Tiszapüspöki csomópont közötti szakaszt építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóúti szakaszra terelik át. (114-es km)
  • A 32-es főúton, Jászberény közelében a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

    A 311-es főúton,

  • a Cegléd és Tápiószőlős közötti útszakaszon a 28-as km-nél gázvezetéket kötnek be egy ingatlanhoz. Útszűkület mellett dolgoznak.
  • Cegléden, a Jászberényi úton a körforgalomnál, a 31-es km-nél aszfaltoznak. Napközben a fél útpályát lezárják, jelzőőrök irányítanak. A Mozdony utcába a körforgalomból nem lehet kihajtani.
  • Az érintett helyszíneket térképen is megnézhetik.

    Kamionstop:

    A kamiontilalom ezen a hétvégén (október 16-17.) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában