útinform

2021.10.23. 07:38

Mutatjuk, hogy a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a szombaton érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál a 92-es km-nél, a 406-os főút csatlakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

A 4-es főúton, Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt a Törökszentmiklós felé tartó oldalt, egy rövid szakaszon lezárták, a forgalmat a szembejövők oldalára terelik, ahol irányonként egy-egy sávon haladnak a járművek. A 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat. Törökszentmiklósnál, a 4-es és a 46-os főúti csomópont valamint a Tiszapüspöki csomópont közötti szakaszt építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóúti szakaszra terelik át. (114-es km)

A 32-es főúton, Jászberény közelében a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Szászbereknél, az 55-ös és az 56-as km között aszfaltoznak. Reggel 7-től este fél 7-ig félpályás lezárás zavarja a forgalmat. Újszász közelében az 57-es km-nél is javítják a burkolatot. Néhány napon át nappal jelzőőrös irányítással halad a forgalom, éjjel pedig táblák jelzik az elsőbbségi viszonyokat.

Kamionstop:

A kamiontilalom az ünnepi hétvégén (október 23-24.) szombaton reggel 8 órától vasárnap 22 óráig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában