Neteducatio

2021.10.03. 19:58

Reklámfilmben szerepelhetett Tóth Tamás szolnoki pedagógus

A forgatás Budapesten zajlott, profi stábbal.

Köllő Judit

Tóth Tamás

Forrás: Beküldött fotó

Tóth Tamás tanítót és vloggert 2020-ban jelölték Pedagógus Oscar-díjra, így került kapcsolatba a Neteducatióval, amely nemrégiben lehetőséget biztosított számára egy reklámfilmben való szereplésre. Az oktatónak mindig is fontos volt a mindennapi teendők pontos feljegyzése, ezért szívesen vágott bele a feladatba.

Tóth Tamás
Fotó: Beküldött fotó

– Ez a napló azért más, mint a többi, mert pedagógusok tervezték pedagógusoknak – magyarázta a tanító. – Minden olyan fontosabb elemet tartalmaz, ami egy pedagógus számára nagyban megkönnyíti a tanév tudatos szervezését.

A forgatás Budapesten zajlott, profi stábbal, így Tamás belekóstolhatott, hogy milyen a médiában dolgozók élete.

– A szervezet által létrehozott tanári tervezővel kapcsolatban kértek tőlem értékelést, melynek örömmel tettem eleget – mesélte a vlogger. – Nem egy klasszikus reklámfilmforgatáson vettem részt, azt nem is vállaltam volna. Azt várták el tőlem, hogy őszintén fejtsem ki a szakmai véleményemet a kiadványról, melyet egy profi filmes stáb rögzített. Ez a műfaj vloggerként azért nem áll távol tőlem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában