biztonság

2021.10.31. 14:38

Tavaly is gond nélkül teljesítették feladataikat a szolnoki tűzoltók

Folyamatosan garantálták a térség biztonságát.

Hartai Gergely

Dékány László alezredes (balra) tájékoztatta a képviselőket

Fotó: Hartai Gergely

Csütörtökön délelőtt ülésezett a városi közgyűlés, az eseményen a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szolnoki kirendeltségének tavalyi tevékenységéről is beszámoltak. Tájékoztattak továbbá a megyeszékhely tűzvédelmi helyzetéről is. Dékány László alezredes, parancsnok mondandójában felidézte: a szolnoki tűzoltóság működési területéhez huszonnégy település tartozik.

Csak Szolnokon több magas­épületre és két kórházra is figyelnek, de látókörükbe tartozik egyebek mellett az ipari park és a 4-es számú főút is, mely meglehetősen sok gondot okoz.

– A tűzoltóság rendelkezik többek között három gépjárműfecskendővel, vízszállítóval, valamint működtetünk egy regionális mentőbázist, amely egy daruból, két hordozójárműből és öt speciális konténerből áll – hívta fel a hallgatóság figyelmét a parancsnok, hozzátéve, hogy tűzoltóik az elmúlt esztendőben megfelelően ellátták feladataikat és probléma nélkül teljesítették a tűzoltási és műszaki mentési feladatokat.

Dékány László alezredes (balra) tájékoztatta a képviselőket
Fotó: Hartai Gergely

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában