Jászkunság

2021.10.11. 10:58

Több súlyos baleset is bekerült a hét legolvasottabb hírei közé

Megölte feleségét, majd önmagával is végzett egy férfi Tiszaföldváron, hárman vesztették életüket egy balesetben, Tiszapüspökinél, meztelen fotókkal zsarolt egy rákócziújfalui nőt az álnéven ismerkedő férfi – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy kamion és három személyautó ütközött össze, eddig tisztázatlan körülmények között, október 4-én reggel 6 óra 30 perc körül a 4-es főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán, a 119. kilométerszelvényben. A rendőrök teljes útlezárás mellett végezték a baleset helyszínelését.

Fotó: Szolnok HTP

Gyilkosság rázta meg Tiszaföldvárt október 7-én. Egy férfi előbb megölte feleségét, majd saját magával is végzett. Gyermekük, a 16 éves Gábor zokogva kért segítséget a szomszédoktól, miután rátalált szülei holttestére. Édesanyját a bejárat előtt, az oldalán fekve találta meg, akinek hasa alatt vértócsa volt. Édesapja a garázsban, egy szerelőakna felett akasztotta fel magát.

Fotó: Donka Ferenc

Hárman életüket vesztették és három ember súlyosan megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött a 4-es főúton, Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, október 9-én a kora esti órákban. Debrecen felé haladt a piros autó, amikor egy terelésnél átlépte a záróvonalat és frontálisan ütközött a szemből érkező másik autóval.

Fotó: Donka Ferenc

Egy jászkunsági iskolában kérték a mentők gyors segítését a október 4-én, mivel egy diák összeesett a tornaórán. A gyermek segítségére sietett tanára, aki megállapította, hogy 17 éves fiú már nem lélegzik. A pedagógus a mentők kiérkezéséig a mentésirányító folyamatos instrukciója mellett végezte a fiatal újraélesztését.

Egy 27 éves férfi az álnevet használva, azzal zsarolt az interneten egy Rákócziújfalun élő nőt, hogy a róla készült meztelen fotókat közzéteszi a közösségi hálón, ha nem fizet neki kétszázezer forintot. A sértett végül, engedve a zsarolásnak, Szolnokon száznegyvenezer forintot adott a vádlottnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában